Belladot Evelina kuukuppi

Hinta: 25,90

Valitse

Määrä: kpl

Belladot Evelina kuukautiskuppi, joka kerää kuukautisnesteen. Voit huoletta käyttää Belladot Evelinaa nukkuessasi, kuntoillessasi, uidessasi tai matkustaessasi. Kuukautiskuppi on helppokäyttöinen ja hajuton.

Belladot Evelina kuukuppi on kuukautissuoja, joka on sekä ympäristöystävällinen että taloudellinen vaihtoehto muihin verrattuna, sillä kuppia voi käyttää kerta toisensa jälkeen. Se on myös erinomainen vaihtoehto tamponeille kärsiessäsi kuivista ja hauraista limakalvoista. Evelina ei vaikuta pH-tasapainoon.

Voit huoletta käyttää Belladot Evelinaa nukkuessasi, kuntoillessasi, uidessasi tai matkustaessasi. Kuppiin mahtuu enemmän nestettä kuin tamponeihin, mikä vähentää WC-käyntejäsi ja antaa sinulle vapaamman tunteen.

Belladot Evelina on valmistettu lääketieteellisestä silikonista ja se on pehmeä sekä helppokäyttöinen.

Kupin päässä on ulostyöntyvä osa, jota vetämällä kupin saa ulos. Mikäli se tuntuu liian pitkältä, voit helposti leikata sen toivotun pituiseksi. Evelina on helppo puhdistaa/desinfioida. Keitä kuukautiskuppia tavallisessa vedessä 5-7 minuuttia, tai käytä Belladot Cleansing geeliä ennen kuukautiskierron ensimmäistä käyttökertaa.

Vinkki: Kupin paikalleen asettaminen saattaa vaatia totuttelua. Suosittelemme siksi pikkuhousunsuojaa "varmistukseksi", kunnes onnistut asettamaan kuukautiskupin oikein paikoilleen.

  • Allergiatestattu lääketieteellinen silikoni
  • Kierrätettävä
  • Löytyy kahdessa koossa

 

Koko-ohjeistus:

Small & Medium, niukka-maltillinen vuoto

Large & Plus, maltillinen-runsas vuoto

 

Säilytä kuukuppia mukana tulevassa pussissa, kun se ei ole käytössä.

+ Raskauskeiju suosittelee Belladot Puhdistusgeeliä!
Pari pisaraa riittää Belladot puhdistusgeeliä tuotteidesi puhdistamiseen ja auttaa niitä pysymään uudenveroisina pitkään. Pese ensin saippualla ja vedellä ohjeiden mukaisesti, kuivaa se sitten antibakteerisella puhdistusgeelillä. Sisältää alkoholia ja sopeutuu useimpien materiaalien kanssa käytettäväksi. Jättää jälkeensä miedon hajustetun tuoksun.