Lämpöpussit 7AM ENFANT

Bebepod Airy lämpöpussi kevääseen ja syksyyn, Bondi Blue

Varastossa

Hinta: 84,90 8490
Määrä: kpl
7 AM ENFANT Bebepod Airy lämpöpussi vauvalle. Superpehmeä lämpöpussi sopii täydellisesti kevät- ja syysilmoihin pitäämään vauvasi lämpimänä.
7 AM ENFANT Bebepod Airy lämpöpussi vauvalle, Brush Beige - sopii täydellisesti kevät- ja syysilmoihin.

Suloinen Bebepod Airy kapalomallinen lämpöpussi 0-9 kk ikäiselle vauvalle. Pehmeä ja ilmava lämpöpussi sopii kevät- ja syysilmoihin sekä talvella leudommille päiville. Pehmeä sileä kangas hellii vauvan ihoa ja huppu suojaa tuulelta ja tuiskulta. Hupun saat tarvittaessa myös avattua. Bebepod Airy lämpöpussia voit käyttää turvakaukalossa, rattaissa ja vaunuissa. Lämpöpussin selkäosan saa irroiotettua, jolloin se on helppo asentaa pienempäänkin turvakaukaloon. Lämpöpussi sopii täten myös viispistevaljaille.

Vauvan kevyessä untuva lämpöpussissa kulkee vauvasi jokaisella vaunulenkillä ja kauppamatkalla mukana. Ja tahroista ei tarvitse huolehtia, heitä lämpöpussi vain pesukoneeseen ja kuivausrumpuun ja se on kuin uusi.

Lämpöpussin suurin hyöty on siinä, että se pitää vauvan lämpöisenä turvakaukalossa ja vaunuissa. Lämpöpussin ansiosta vauvaa ei tarvitse riisua ja pukea jatkuvasti ulkovaatetuksesta, ja liikkeelle pääsee vauvan kanssa myös kevyemmässä varustuksessa. Tämä nopeuttaa päivittäisiä lähtöjä. Kaupassa avaat vain lämpöpussin vetoketjun ja vauva voi rauhassa jatkaa uniaan vaunussa tai turvakaukalossa. Vinkki! ohuet merinovillaiset vauvanvaatteet ovat täydellinen valinta lämpöpussin sisällä käytettäväksi.

Vastaava malli löytyy beigen sävyisenä täältä.
 
Koko: Sopii käytettäväksi vauvan turvakaukalossa, rattaissa tai vaunukopassa, sopii noin 0-9 kk ikäiselle vauvalle.

Pesuohje: hienopesu 40 asteessa