Kotidopplerit ANGELSOUNDS

Angelsounds doppler JPD-100Smini + ultraäänigeeli 250ml

Varastossa

Hinta: 43,50 4350
Määrä: kpl

Angelsounds mini kotidoppler mahassa olevan vauvan kuunteluun. Toimii neuvolalaitteiden tapaan. Dopplerilla kuulet vauvan sydänäänet, liikkeet ja hikan keskimäärin raskausviikolta 12 lähtien. Mukana ultraäänigeeli.

Nopea toimitus Suomesta käsin

Pienempi, huomaamattomampi mutta silti yhtä tehokas kotidoppler

Maailmalla suuren suosion saavuttanut helppokäyttöinen kotidoppler vauvan sydänäänten kuunteluun. Ehdoton hankinta odottavalle äidille, josta koko perhe voi nauttia!

Meiltä saatavana aito, alkuperäinen Angelsounds doppler!
Tuotteella 6kk takuu. CE-merkitty ja FDA-hyväksytty.

-------------------------------------------------------------------------------------
Suosittu Angelsounds mini kotidoppler on käyttöperiaatteeltaan täysin samanlainen kuin äitiysneuvoloiden vastaavat laitteet. Sen avulla voit kuulla vatsanpeitteiden läpi vauvan sydänäänet, liikkeet, potkut ja jopa hikan keskimäärin raskausviikolta 12 lähtien. Laite on täysin turvallinen; CE-merkitty ja ISO-hyväksytty.

Angelsounds mini dopplerilla on mahdollista tallentaa omalle tietokoneelle vauvan sydänääniä pakkauksessa mukana olevan tietokonekaapelin avulla.

Pakkaus sisältää

  • Angelsounds JPD-100S mini kotidoppler
  • kuulokkeet
  • 9V paristo
  • tietokonekaapeli (Line-in Cable)
  • Ohjeet
  • Ultraäänigeeli 250ml

Katso laitteen helppokäyttöisyys ohjeet

 

 

HUOM!
Huomaathan ultraäänigeelin tarjoushinnan jonka saat ostamalla tämän paketin joka sisältää doppler laitteen ja ultraäänigeelin.


Turvallisuus: CE- ja FDA hyväksytty

Takuuaika: 6kk.
HUOM! Erikseen ostettavissa lisätakuuaikaa laitteelle 12 / 24kk takuu (lisätakuut voimassa laitteen alkuperäiselle ostajalle)

Valmistusmaa: Kiina