Kotidopplerit ANGELSOUNDS

Angelsounds doppler JPD-100S5 + ultraäänigeeli 250ml

Varastossa

Hinta: 59,90 5990
Määrä: kpl

Kotidoppler 100S5 mahassa olevan vauvan kuunteluun. Dopplerissa kaiutin ja LCD näyttö. Toimii neuvolalaitteiden tapaan. Dopplerilla kuulet vauvan sydänäänet, liikkeet ja hikan keskimäärin raskausviikolta 12 lähtien. Mukana ultraäänigeeli.

 


 

Nopea toimitus Suomesta käsin


Nyt kuulokekuuntelu ja kaiutin kuuntelu mahdollisuus, pieni koko ja LCD näyttö sykelukemalla - kaikki yhdessä laitteessa.

Maailmalla suuren suosion saavuttanut helppokäyttöinen kotidoppler vauvan sydänäänten kuunteluun. Ehdoton hankinta odottavalle äidille, josta koko perhe voi nauttia!

Meiltä saatavana aito, alkuperäinen Angelsounds doppler!
Tuotteella 6kk takuu. CE-merkitty ja FDA-hyväksytty.

-------------------------------------------------------------------------------------
Suosittu Angelsounds JPD-100S5 kotidoppleri on käyttöperiaatteeltaan täysin samanlainen kuin äitiysneuvoloiden vastaavat laitteet. Sen avulla voit kuulla vatsanpeitteiden läpi vauvan sydänäänet, liikkeet, potkut ja jopa hikan keskimäärin raskausviikolta 12 lähtien. Laite on täysin turvallinen; CE-merkitty ja ISO-hyväksytty.

Angelsounds JPD-100S5 dopplerilla on mahdollista tallentaa omalle tietokoneelle vauvan sydänääniä pakkauksessa mukana olevan tietokonekaapelin avulla, voit myös kuunnella laitteella vauvan sykkeitä joko mukana tulevilla korvakuulokkeilla tai liittämällä laite pakkauksessa mukana tulevaan kaiutin alustaan. Kaiutin alustan avulla koko perhe kuulee samaan aikaisesti kirkasäänisesti vauvan sydämensykkeet.

Pakkaus sisältää:

  • Angelsounds JPD-100S5 kotidoppler
  • kuulokkeet
  • 9V paristo
  • tietokonekaapeli (Line-in Cable)
  • USB kaiutin kaapeli (liittäminen kauitin alustaan)
  • kaulanauha doppleriin
  • Ohjeet


Turvallisuus: CE- ja FDA hyväksytty

Takuuaika: 6kk.
HUOM! Erikseen ostettavissa lisätakuuaikaa laitteelle 12 / 24kk takuu (lisätakuut voimassa laitteen alkuperäiselle ostajalle)

Valmistusmaa: Kiina