Kotidopplerit ANGELSOUNDS

Angelsounds doppler JPD-100B kotidoppler

Varastossa

Hinta: 59,90 5990
Määrä: kpl

Kotidoppler 100B mahassa olevan vauvan kuunteluun. Näet näytöltä sydämensykkeen numeroina. Kapea lähetin helpottaa sikiön sykkeen löytämisessä. Toimii neuvolalaitteiden tapaan. Dopplerilla kuulet vauvan sydänäänet, liikkeet ja hikan keskimäärin raskausviikolta 12 lähtien.

* * Toimitus heti *  *

Nopea toimitus Suomesta käsin

Kapea kuunteluosa auttaa löytämään sikiön hyvin varhaisessa vaiheessa. Pienikokoinen ja helppokäyttöinen, kirkas LCD näyttö.


Meiltä saatavana aito, alkuperäinen Angelsounds doppler!
Laitteella 6kk takuu. CE-merkitty ja ISO-hyväksytty.
-----------------------------------------------------------------------------------

Angelsounds JPD-100B kotidoppleri on käyttöperiaatteeltaan täysin samanlainen kuin äitiysneuvoloiden vastaavat laitteet. Sen avulla voit kuulla vatsanpeitteiden läpi vauvan sydänäänet, liikkeet, potkut ja jopa hikan keskimäärin raskausviikolta 12 lähtien. Laite on täysin turvallinen; CE-merkitty.

 


Angelsounds JPD-100B kotidoppler laitteella näet LCD näytöltä lapsesi sydämensykkeet (laskee lyöntien lukumäärän) etkä tarvitse kuulokkeita lainkaan -koko perhe kuulee sykkeet laitteen sisäänrakennetusta kaiuttimesta. 


Angelsounds JPD-100B kotidoppler on pienikokoinen ja helppokäyttöinen. Paketista heti valmis käyttöön! Laitteen lähetin osa, jota liikutellaan mahalla sikiön sydämensykkeitä etsien, on kapea ja sillä saa täten helposti etsittyä sikiön sykkeet eri kulmista.
Laite laskee ja näyttää LCD näytöllä sikiön sen hetkiset sydänmensykkeet.


Pakkaus sisältää:

  • Angelsounds JPD-100B doppler
  • ladattavat paristot (9.6V uudesti ladattavat paristot)
  • lataus adapteri
  • ohjeet englanninkielellä (suomenkieliset: www.raskauskeiju.fi)


Laite toimii yli 12tuntia kun paristot on ladattu täyteen.
Laite tarvitsee toimiakseen ultraäänigeeliä.

Katso laitteen helppokäyttöisyys ohjeista.

HUOM!
Huomaathan ultraäänigeeli tarjouksen joka on vain kotidopplerin ostajille. Ultraäänigeeli parantaa kaikua dopplerille, joten kuulet sykkeet kuuluvammin, selkeämmin ja aikaisemmin.


Turvallisuus: CE-hyväksytty
Takuuaika: 6kk.
HUOM! Erikseen ostettavissa lisätakuuaikaa laitteelle 12 / 24kk takuu (lisätakuut voimassa laitteen alkuperäiselle ostajalle)
Valmistusmaa: Kiina