Raskaustestit PUIKKO

Raskaustesti CLEAR CHOICE 6 päivää ennen - kasetti

Varastossa

Hinta: 12,50 1250
Määrä: kpl
Clear Choice Proof Test on herkkä ja nopea kasetinmallinen raskaustesti. Voit tehdä testin jopa 6 päivää ennen kuukautisten väliin jäämistä!
Clear Choice Proof Test on herkkä ja nopea raskaustesti. Voit tehdä testin jopa 6 päivää ennen kuukautisten väliin jäämistä (eli 5 päivää ennen kuukautisten oletettua alkamispäivää). Testin voi tehdä mihin aikaan päivässä tahansa, mutta aamun ensimmäinen virtsa sisältää eniten HCG-hormonia.

Kuinka testi tehdään?
Ota virtsanäyte puhtaaseen ja kuivaan astiaan. Avaa raskaustestipakkaus, avaa suojapussi ja ota raskaustesti esille. Ota pakkauksessa olevaan pipettiin virtsaa ja tiputa kolme kokonaista, ilmakuplatonta tippaa testikasetin pyöreänmuotoiseen koloon. Lue testitulos 10 minuutin sisällä. Vahvasti positiivinen tulos voi näkyä jo minuutissa.

Kuinka luen testituloksen näytöstä?
Positiivinen tulos: Vaaleanpunainen viiva kontrollikohdassa C ja testikohdassa T. Negatiivinen tulos: Viiva ainoastaan kontrollikohdassa C. Virheellinen tulos: Ei viivaa kontrollikohdassa C (toista tällöin testi uudella raskaustestillä).
 
Pidä salaisuutesi salassa! Tilaa nyt Raskuskeijulta ja saat tuotteesi huomaamattomassa kirjelähetyksessä, jossa ei ole lähettäjän nimeä. Kukaan ei koskaan tiedä, mitä paketissa on - se on vain sinun ja meidän välinen salaisuus.