Ruokailu PHILIPS AVENT

4-in-1 vauvanruoanvalmistin | PHILIPS AVENT

Varastossa

Hinta: 177,90 17790
Määrä: kpl
Tee ravitsevaa vauvanruokaa vaivatta, PHILIPS AVENT 4-in-1-vauvanruoanvalmistimella. Höyrytä, sekoita, sulata ja lämmitä ruoka.
Terveellistä höyryttämistä
Höyrytä ja sekoita samassa astiassa
Vieroitusvinkkejä ja reseptejä
Valmista ruokaa terveellisesti höyryttämällä


Höyryttäminen on terveellinen tapa laittaa ruokaa.
Ainutlaatuinen tekniikkamme kierrättää höyryä alhaalta ylös, mikä varmistaa, että kaikki ainekset kypsyvät tasaisesti kiehumatta. Maku, rakenne ja keitinliemi säilyvät prosessin läpi.

Kätevä astia sekä höyryttämiseen että sekoittamiseen
Kaikki, mitä tarvitset ravinteikkaan vauvanruoan tekemiseen, löytyy yhdestä astiasta. Kun olet höyryttänyt ainekset, nostat vain kannun pois, käännät sen ympäri ja lukitset paikalleen, niin voit sekoittaa ruoan haluamaasi koostumukseen.

Soseista kiinteämpään purutuntumaan – sopiva koostumus kaikkiin vaiheisiin
Soseuta hedelmiä ja kasviksia, yhdistele eri ainesosia, kuten lihaa, kalaa ja palkokasveja, tai tarjoa rakenteeltaan kiinteämpiä ruokia: 4-in-1-vauvanruokakone on apunasi lapsen kaikissa kasvuvaiheissa.

Höyrytä, sekoita, sulata ja lämmitä itse valmistamasi ateriat
4-in-1-vauvanruoanvalmistimella teet terveellistä kotiruokaa lapsellesi – etkä tarvitse kuin yhden astian. Voit tarjota ruoan heti tai laittaa sen talteen säiliössä ja lämmittää myöhemmin helppokäyttöisen lämmitys- ja sulatustoiminnon avulla.

Tohtori Emma Williamsin herkulliset reseptit ensimmäisiin kiinteän ruoan kokeiluihin
Lasten ravitsemusasiantuntija, tohtori Emma Williams on auttanut meitä kokoamaan vieroitusneuvoja sekä luomaan herkullisen raikkaita reseptejä, joiden avulla voit antaa lapsellesi hyvän alun terveellisiin syömätottumuksiin.

Valmista neljä ateriaa yhdellä kertaa – kannun tilavuus 1 000 ml
4-in-1-vauvanruoanvalmistimen avulla säästät aikaa ja voit toimia keittiössä suunnitelmallisesti. Kannun tilavuus on 1 000 ml, joten voit valmistaa kerralla jopa neljä ateriaa. Kun tarjoat yhden aterian, voit laittaa loput kolme talteen jääkaappiin tai pakastimeen odottamaan tulevia ruokailuja.

Konepesun kestävä kannu ja terä, helppokäyttöinen vesisäiliö
4-in-1-vauvanruoanvalmistimen käytännöllisyys ei rajoitu pelkästään ruoan valmistusvaiheeseen. Kannun ja terän voi pestä tiskikoneessa, ja avoin vesisäiliö on helppo puhdistaa ja täyttää, joten pääset käyttämään kokkailuissasi joka kerta puhdasta höyryä.

Selkeä merkkiääni
Sinun ei tarvitse tarkkailla ruokaa sen valmistuessa. Selkeä merkkiääni kertoo, kun ruoka on valmista. Tämän jälkeen vain käännät kannun, sekoitat sisällön ja tarjoat aterian tai säästät sen myöhempää ruokailua varten.